Drumul spre Omana

Drumul spre Omana

Preț de Listă: 226,00 MDL

Preț: 180,80 MDL

Economisești: 45,20 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Originalitatea creatoare a lui Robert Ludlum se dovedeste uluitoare, autorul realizand in acest roman fuziunea unor genuri literare aparent incompatibile: comedia si suspansul. Rezultatul ? Parodia unui thriller.

Daca cititorii isi mai amintesc de peripetiile prin care au trecut generalul MacKenzie si tanarul avocat Sam Devereaux in Drumul spre Gandolfo, cand au incercat sa-l rapeasca pe Papa, trebuie sa rasfoiasca si acest roman, la fel de amuzant si palpitant, in care se vor reintalni cu cei doi aventurieri.

Numai ca de aceasta data problema nu va mai fi Papa, ci indienii, pentru ca vesnic nelinistitul MacKenzie descopera intr-o arhiva un act de improprietarire inca valabil, care spune ca tot teritoriul din jurul orasului Omaha, din Nebraska, pe o raza egala cu lungimile traiectoriilor a o mie de sageti, inclusiv locul in care se afla Marele Stat Major al Fortelor Aeriene Americane, apartine tribului Wopotamis. In joc sunt miliarde de dolari, mandria Pentagonului, Constitutia si chiar onoarea tarii, care nici nu poate admite, nici nu poate nega gravele erori facute in trecut. Merita sa aflati cum rezolva protagonistii o problema chiar de ei creata.

O carte admirabila in care scriitorul obtine un echilibru perfect intre efectul de comedie si cel de suspans, reusind sa faca din fiecare episod centrul de gravitate al intrigii. O actiune extrem de dinamica ce il determina pe cititor sa parcurga romanul pana la ultima pagina, fara a-l putea lasa din mana.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 592
Editura: Orizonturi
Apariția: 2007
ISBN: 973-9343-87-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri