Drumul spre Leadership

Mai multe poze

Drumul spre Leadership
116,00 MDL (25,95 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Leadership - cea mai buna cale de a progresa in viata

Prin aceasta carte, va veti descoperi si cizela noi abilitati de conducere, fie ca sunteti lideri experimentati, fie ca abia ati ajuns in aceasta postura sau inca nu ati devenit lideri.

Cei mai multi dintre noi dispun de cateva calitati specifice unui rol de conducere, precum si de potentialul de a si le dezvolta. Dar pentru a evolua, aveti nevoie de indrumare din partea cuiva caruia ii pasa de voi si de succesul vostru si care se afla deja acolo unde vreti voi sa ajungeti.

In stilul sau apropiat, deja popular, Fuhrman va arata cum sa depasiti obstacolele importante care ii impiedica pe oameni sa-si atinga potentialul. Isi impartaseste revelatiile pline de inspiratie si ofera exemple graitoare. Explica atitudinile, obiceiurile si tehnicile care va pot ajuta sa inlaturati orice bariera ce va taie calea.

Autorul scoate la lumina principiile esentiale prin care puteti sa-i conduceti pe ceilalti mai eficient. Veti invata cum sa: luati decizii si treceti la actiune; stabiliti un obiectiv si va focalizati asupra lui; dati un exemplu de urmat; va preocupati de ceilalti si ii ajutati; va asumati riscuri in mod public.

Inainte de a termina de citit cartea, veti intelege ca si voi puteti fi lideri excelenti. In curand… ii veti indruma pe altii spre a deveni lideri. Cititi aceasta carte, daca v-ati dorit vreodata sa va remarcati!

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 9786065883338
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri