Drumul către Tine Însuţi şi mai Departe. Evoluţia Spirituală Într-o Epocă a Anxietăţii

Drumul către Tine Însuţi şi mai Departe. Evoluţia Spirituală Într-o Epocă a Anxietăţii
138,00 MDL (30,94 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu o rara combinatie de profunda cunoastere psihologica si spiritualitate, Peck ne vorbeste despre alegerile pe care le facem si de deciziile pe care le luam in viata cotidiana, precum si despre principiile etice ce pot afecta insasi supravietuirea umanitatii: diferenta dintre bine si rau, infrangerea narcisismului, trairea si acceptarea consecintelor pe care le au actiunile noastre, atitudinea in fata mortii.

Drumul catre tine insuti si mai departe reprezinta o culme in creatia de o viata a dr. M. Scott Peck. Prin intermediul ei, suntem condusi catre o intelegere superioara a modului de a trai o viata bogata si implinita intr-o lume plina de stres si de anxietate.

Cu o rara combinatie de profunda cunoastere psihologica si spiritualitate, Peck vorbeste despre alegerile pe care le facem si deciziile pe care le luam in viata cotidiana, precum si despre principiile etice ce pot afecta insasi supravietuirea umanitatii: diferenta dintre bine si rau, infrangerea narcisismului, a iubi si a fi iubit, trairea si acceptarea consecintelor pe care le au actiunile noastre, atitudinea in fata mortii.

M. Scott Peck este un adevarat ghid in aventura reprezentata de viata, cunoastere si evolutie spirituala - un maestru al nuantelor psihologice intime ale fiintei umane. Cartea contine profunzime si forta, de la primul capitol pana la concluzia sa poetica si expresiva, fiind ea insasi o aventura in sine.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 9786065884908
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri