Drumul către Libertate. Autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord

Drumul către Libertate. Autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord
185,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 6 persoane au cumpărat acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Traducere de Ioana Aneci.
 
Yeonmi Park a crescut crezând că e normal să vadă cadavre în drum spre școală și să fie atât de flămândă, încât să mănânce plante sălbatice. A fost învățată să nu-și exprime niciodată părerile și i s-a spus că „Iubitul Conducator” poate să-i citească gândurile și să o pedepsească pentru ele. La vârsta de 13 ani, după ce tatăl ei a fost condamnat la muncă silnică, Yeonmi și familia ei au luat decizia disperată de a fugi din Coreea de Nord traversând fluviul înghețat Yalu în China, unde au căzut însă în mâinile traficanților de persoane.
 
După aproape doi ani de captivitate într-o lume la fel de brutală și de periculoasă că aceea pe care o părăsiseră, Yeonmi și mamă ei și-au riscat din nou viață, străbatând deșertul Gobi și orientindu-se după stele în drumul lor spre libertate. Yeonmi Park își spune pentru prima oară povestea uluitoare, cu demnitate, curaj și uneori cu umor.
 
Drumul către libertate e o mărturie despre forță spiritului uman și despre riscurile pe care suntem dispuși să ni le asumăm că să fim liberi. 

 

Recenzii


„Sunt extrem de recunoscătoare pentru două lucruri: că m-am născut în Coreea de Nord și că am scăpat din Coreea de Nord.” -- Yeonmi Park

„Realistă și cutremurătoare.” -- The Observer
 
„Una dintre cele mai cumplite povești pe care le-am citit vreodată. O carte ce te face sa fii recunoscător pentru libertatea pe care nu ai obținut-o niciodată prin luptă.” -- The Bookseller
 
„O carte elocventă, dureros de sinceră, ce infățișează dificultățile multor nord-coreeni.” -- Kirkus Reviews

 
Despre Autor

 

Yeonmi Park s-a născut în Hyesan, Coreea de Nord, în 1993, iar în prezent locuiește la Seul, Coreea de Sud. Călătorește în lume ca activistă pentru drepturile omului. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: In Order to Live: A North Korean Girl's Journey to Freedom
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
BRAND: Polirom
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-973-46-5670-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri