Drept Civil. Obligatiile (LIVRARE: 7 ZILE)

Drept Civil. Obligatiile (LIVRARE: 7 ZILE)
553,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Drept Civil. Obligatiile, Ioan Ilies Neamt 

Lucrarea a fost conceputa ca un instrument inedit, menit sa faciliteze atat invatarea pentru studentii de anul II la materia Drept civil. Obligatiile, cat si recapitularea si structurarea informatiilor pentru cei deja initiati in aceasta materie.

Editia a 2-a aduce dezvoltari ale partii teoretice (fiind mai amplu analizate unele institutii juridice), evidentiaza aspectele controversate prin expunerea opiniilor divergente, mareste numarul de grile si de spete si ofera raspunsuri cu explicatii la primele 10 grile aferente fiecarei teme.

Lucrarea Drept civil. Obligatiile. Caiet de seminar. Editia a 2-a este structurata in 12 Teme, fiecare fiind organizata in patru parti. Prima parte cuprinde o serie de intrebari conceptuale cu trimitere la partea din sinteza unde pot fi gasite raspunsurile. Cea de-a doua parte cuprinde o sinteza a materiei aferente seminarului, fiind folosite nenumarate exemple pentru explicarea institutiilor.

Cea de-a treia parte este axata pe evaluarea prin intermediul grilelor, cuprinzand 20 de grile pentru fiecare Tema, fiecare grila putand avea ca raspuns corect o varianta, doua, trei sau niciuna. In fine, ultima parte este dedicata evaluarii prin intermediul spetelor. Fiecarei Teme ii sunt dedicate 5 spete, cu nivel diferit de dificultate. Partea finala a lucrarii cuprinde raspunsurile la primele 10 grile de la fiecare Tema, fiind, totodata, oferite explicatii cu privire la motivele pentru care o anumita varianta nu este corecta.

Partea de sinteza contine o structurare a materiei intr-un format usor de retinut, ceea ce face ca lucrarea sa fie un instrument excelent pentru studentii care intra pentru prima data in contact cu materia Drept civil. Obligatiile si care doresc sa-si formeze o imagine de ansamblu mai inainte de a trece la analiza de detaliu.

De asemenea, lucrarea poate fi foarte utila si pentru cei care se pregatesc de examene de licenta sau admitere in profesiile juridice, permitand o recapitulare rapida si structurata a materiei si o autoevaluare. Multiplele exemple aferente institutiilor juridice, impreuna cu limbajul accesibil si caracterul structurat al expunerilor faciliteaza, de asemenea, procesul de invatare. Totodata, grilele, impreuna cu raspunsurile si explicatiile oferite, spetele si intrebarile conceptuale permit o autoanaliza a nivelului in care a fost insusita materia.

De asemenea, lucrarea a incercat sa expuna in acelasi timp opinia scolii de la Bucuresti si a celei de la Cluj, acolo unde acestea erau divergente.

Lucrarea Drept civil. Obligatiile. Caiet de seminar. Editia a 2-a se adreseaza:
  • studentilor care se pregatesc la materia Drept civil. Obligatiile;
  • studentilor care se pregatesc de examenul de licenta;
  • candidatilor care se pregatesc pentru admiterea la INM sau Barou;
  • auditorilor de justitie care se pregatesc pentru examenul de absolvire;
  • magistratilor stagiari care se pregatesc pentru examenul de capacitate;
  • avocatilor stagiari care se pregatesc pentru examenul de definitivat;
  • nu in ultimul rand, practicienilor.


 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 360
Apariția: 2019

Pareri