Dragul Meu Dușman, Prietenul Meu Periculos

Dragul Meu Dușman, Prietenul Meu Periculos
183,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cum să cultivi o relaţie bună cu fratele sau sora ta Literatura și istoria abundă de povestiri despre fraţi.

Cine nu cunoaste povestea lui Cain și Abel? Rareori vorbim despre fraţii și surorile noastre fără emoţie – fie că este iubire sau recunoștinţă, fie exasperare, amărăciune, furie sau ură. Competiţia pentru a fi cel mai bun, lupte pentru putere, loialitate și trădare: pe scurt, o relaţie de-o viaţă.

În această carte, Dorothy Rowe prezintă o perspectivă cu totul nouă asupra fraţilor, unificând aspectele aparent contradictorii ale unor relaţii complexe. Astfel, ea ne ajută să recunoaștem că diferitele trăiri implicate în relaţiile dintre fraţi sunt un rezultat al instinctului de supravieţuire și a dorinţei fundamentale de validare, ceea ce ne va permite să ne înţelegem mai bine pe noi și pe fraţii noștri.

Utilizând cele mai noi cercetări în domeniul neuroștiinţelor, fizicii, statisticii și psihoterapiei, autoarea demonstrează faptul că relaţiile cu fraţii noștri depind de constructele noastre psihice – creăm semnificaţii din experienţele trecute, astfel încât perspectiva noastră asupra lumii influenţează modul în care interacţionăm unii cu alţii. Doar înţelegând aceste lucruri vom învăţa să ne iertăm, sau cel puţin să ne tolerăm fraţii, și să găsim bucurie în viaţa de familie.

Biografie

Dorothy Rowe este psiholog clinician, specializată în tratarea depresiei și anxietăţii și renumită pentru cărţile scrise pe această temă. Publică regulat articole în cotidiene și reviste și apare frecvent în emisiuni difuzate la radio și televiziune. Este născută în Australia, trăiește la Londra și are o soră mai mare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: My Dearest Enemy, My Dangerous Friend. Making and Breaking Sibling Bonds
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 440
Editura: Trei
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-707-562-8

Pareri