Dragostea Visată [Film DVD] (1995)

Dragostea Visată [Film DVD] (1995)
39,00 MDL (9,13 RON)

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Anul 1912. La bordul celebrului Titanic, familia Winfield are mari motive de sarbatoare; zambetele largi si cupele de sampanie cu ocazia aniversarii zilei de nastere a mezinei familiei, dar si a logodnei Edwinei, fiica cea mare, nu prevestesc tragedia ce avea sa se abata asupra lor.

Scufundarea vasului curma destinele majoritatii pasagerilor si lasa traume de nesters putinilor supravietuitori. Edwina reuseste sa supravietuiasca acestei tragedii, insa pretul platit este urias - parintii si logodnicul ei sunt ucisi, iar ea trebuie sa preia responsabilitatea cresterii celor trei frati mai mici, precum si sa conduca ziarul fondat de tatal ei.

Memoria logodnicului pierdut o urmareste, astfel ca viata ei amoroasa dupa tragedie devine inexistenta. Ramasa unica figura parintasca pentru fratii ei si canalizandu-si intreaga atentie in directia educarii lor, nu reuseste, in ciuda eforturilor sustinute, sa previna dilemele si revoltele specific adolescentine. Iubirea pentru fratii ei si spiritul datoriei o calauzesc insa in aceasta aventura deloc usoara, iar realizarile celor pe care ii creste ii consolideaza sentimentul unei misiuni implinite.

Dupa doisprezece ani de la tragicul accident, destinul ii surade Edwinei, sub chipul unui barbat dispus sa o iubeasca. Va reusi ea oare sa invete din nou sa iubeasca ?

Danielle Steel ne ofera, prin aceasta poveste, o emotionanta lectie despre viata, daruire si loialitate...

Pentru mai multe informații, vezi Descrierea IMDb

Detaliile Produsului

Titlu Original: No Greater Love
Actori: Kelly Rutherford, Chris Sarandon, Nicholas Campbell
Regizori: Richard T. Heffron
Scenariști: Carmen Culver, Danielle Steel
Limba: Engleză
Subtitrare: Română
Numărul de CD-uri: 1
Studioul de Film: Universal
Anul Lansării: 1995
Durata: 105 min.
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: