Dragoste la Prima Vedere

Dragoste la Prima Vedere
166,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Tocmai când viaţa pare să se aştearnă pe un făgaş plin de fericire deplină, un e-mail misterios şi tulburător declanşează un lanţ de evenimente care va schimba cursul destinului tânărului cuplu.

Continuând povestea îndrăgostiţilor din Miracolul, romanul lui Sparks surprinde romantismul, dragostea şi întâmplările neaşteptate care există întotdeauna în viaţa unor tineri căsătoriţi. Cât de bine îi cunoaştem cu adevărat pe cei pe care îi iubim? Cum putem să facem faţă inevitabilelor îndoieli, temerilor legate de responsabilităţile unui părinte şi obstacolelor care ni se ivesc în cale?

O poveste uimitoare despre dragostea dintre un bărbat şi o femeie şi dintre un părinte şi un copil, Dragoste la prima vedere vorbeşte despre sfârşituri care aduc noi începuturi, tragedii care duc la bucurii neasteptate şi, mai mult decât orice, despre magia dragostei nepieritoare.

Despre Autor

Nicholas Sparks s-a născut în Nebraska, în 1965. A absolvit Facultatea de Finanţe a Universităţii Notre Dame în 1988 şi a avut diferite ocupaţii până la vârsta de 28 de ani când, în decursul a şase luni, a scris romanul său de debut, Jurnalul, publicat în 1996. Acesta a reprezentat momentul începerii unei fulminante cariere de scriitor, renumit pe plan naţional şi internaţional. Până în prezent a publicat 13 romane.

Recenzii

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: At First Sight
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Rao
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-8255-31-6
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri