Dragonii mărilor

Dragonii mărilor
101,00 MDL (21,13 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Halfdan Hroriksson, personajul principal din Dragonii marilor nu are decat un arc, o toporisca si un juramant de indeplinit: cel care i-a omorat fratele trebuie sa piara.

Dar, mai intai, Halfdan trebuie sa gaseasca un capitan de vas care sa il ia la bord, sa dobandeasca maiestria si sa-si adune aliatii de care are nevoie pentru a-si duce la indeplinire planurile de razbunare. Candva sclav, acum razboinic liber, Halfdan pleaca de acasa pentru a afla ce-i rezerva soarta: gustul pentru razboi, o misiune periculoasa intr-un tinut strain si un prizonier neasteptat, a carui rascumparare l-ar putea face bogat... sau l-ar putea ucide.

"Profund ancorata in istoria si in traditiile vikinge autentice, aceasta poveste complica si confirma, in acelasi timp, legendele salbaticilor vikingi. Cititorul nu va reusi sa isi ridice privirile din carte pana cand pericolul nu va fi trecut." BCCB

Biografie

De-a lungul unei bogate si interesante cariere, Judson Roberts a fost politist, agent federal, procuror impotriva crimei organizate si detectiv particular. Fascinat inca din copilarie de vikingi si iubitor infocat de povesti captivante, Judson Roberts a decis in 1999 sa isi combine pasiunile scriind un roman istoric plasat in lumea temutilor luptatori.

Doi ani mai tarziu, dupa mii de ore de cercetare istorica, a luat nastere Saga arcului lung, care combina fictiunea cu descrierile istorice detaliate. Seria urmareste aventurile lui Halfdan Hroriksson in lumea vikingilor din secolului al IX-lea. Din aceasta saga au fost traduse Razboinicul Viking si Dragonii marilor.

In acest moment, Judson Roberts locuieste in Houston, Texas.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Dragons from the Sea
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-8073-98-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri