Dragonii mărilor

Dragonii mărilor

Preț de Listă: 176,00 MDL (43,67 RON)

Preț: 88,00 MDL (21,83 RON)

Economisești: 88,00 MDL (21,83 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La cei 15 ani ai săi, Halfdan Hroriksson, personajul principal din Dragonii mărilor nu are decât un arc, o toporișcă și un jurământ de îndeplinit: cel care i-a omorât fratele trebuie să piară. Dar, mai întâi, Halfdan trebuie să găsească un căpitan de vas care să îl ia la bord, să-și perfecționeze tehnica de luptă și să-și adune aliații de care are nevoie pentru a-și duce la îndeplinire planurile de răzbunare.

Ocazia apare în persoana lui Jarl Hastein care îl ia pe vasul de război Gull. Cândva sclav, acum războinic liber, Halfdan pleacă de acasă pentru a afla ce-i rezervă soarta: gustul pentru război, o misiune periculoasă într-un ținut străin și un prizonier neașteptat, a cărui răscumpărare l-ar putea face bogat sau l-ar putea ucide.

Cartea este un roman istoric ce combină relatarea la persoana întâi a tânărului viking cu observațiile istorice documentate asupra culturii vikinge și a Europei medievale din anul 845 d.Hr.

 

Despre Autor

De-a lungul unei bogate si interesante cariere, Judson Roberts a fost politist, agent federal, procuror impotriva crimei organizate si detectiv particular. Fascinat inca din copilarie de vikingi si iubitor infocat de povesti captivante, Judson Roberts a decis in 1999 sa isi combine pasiunile scriind un roman istoric plasat in lumea temutilor luptatori.

Doi ani mai tarziu, dupa mii de ore de cercetare istorica, a luat nastere Saga arcului lung, care combina fictiunea cu descrierile istorice detaliate. Seria urmareste aventurile lui Halfdan Hroriksson in lumea vikingilor din secolului al IX-lea. Din aceasta saga au fost traduse Razboinicul Viking si Dragonii marilor.

In acest moment, Judson Roberts locuieste in Houston, Texas.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Dragons from the Sea
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-8073-98-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri