Dovleacul Minune: Reţete, Istorie şi Tradiţii

Dovleacul Minune: Reţete, Istorie şi Tradiţii
65,00 MDL (16,33 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dedic această carte regretatei Tamara Dumitraş, mătuşa mea, care se arăta interesată de toate bucatele mele mai noi şi mai neobişnuite şi îi plăcea întotdeauna să guste din ele. Îmi pare rău că nu am reuşit să notez de la ea reţeta de bostan copt cu lapte, o veche specialitate din nordul Moldovei. 

”Această carte vă va suprinde prin reţete noi, absolut fenomenale, ce au la bază un produs tradiţional pentru Moldova - dovleacul.” -- Nata Albot


Despre AutorTamara Şchiopu este specialist în marketingul agricol şi alimentar, practicând nutriţia în calitate de publicist şi consultant la Loteria Naţională din Marea Britanie. Pe lângă studiile în nutriţie, deţine diploma de biolog de la Universitatea de Stat din Chişinău (1987) şi de Maşter în Administrarea Businessului (MBA) de la Universitatea din California (2002).

Recentele publicaţii ale Tamarei Şchiopu includ Ghiduri anuale de produse autohtone (Marea Britanie, 2005-2012), Set-cadou "Mâncare Locală de Crăciun" (Marea Britanie, 2009), Ghidul produselor de pădure (Marea Britanie, 2011). Tamara publică articole pe teme de nutriţie, marketing şi ecologie în diferite mijloace de informare din Republica Moldova.

Împreună cu soţul său, lain Tolhurst, fermier englez, Tamara locuieşte la grădina lor organică din Marea Britanie www.tolhurstorganicproduce.co.uk, venind în vizite de lucru si în vacante în Moldova.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 96
Editura: Bons Offices
Apariția: Noiembrie 2012
ISBN: 978-9975-80-640-4
Dimensiuni: 20 x 20 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: