Dovada Perfectă

Mai multe poze

Dovada Perfectă
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Charleston, Carolina de Sud... un oraș plictisitor în aparență, care ascunde însă povești tulburătoare și secrete greu de imaginat.

Când afaceristul Lute Pettijohn, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din oraș, este omorât în hotelul pe care-l deținea, poliția nu duce lipsă de suspecți. Pettijohn avusese mulți dușmani. În aceeași după-amiază în care are loc crima, procurorul Hammond Cross întâlnește întâmplător o femeie misterioasă, care refuză să-și divulge numele. După ce își petrece noaptea cu ea în cabana lui, femeia dispare. Ulterior, este identificată, devenind unul dintre principalii suspecți de crimă: Alex Ladd, psiholog respectat.

Cazul îi este încredințat chiar lui Hammond, iar acesta se trezește prins într-o dilemă etică – să mărturisească sau nu că alibiul femeii misterioase este chiar el?

„Un labirint de emoții puternice și personaje surprinzătoare.“-- Publishers Weekly

 

Despre Autor

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare. În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 490
Editura: Litera
Apariția: 19.06.2014
ISBN: 978-606-686-780-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri