Dosarul Capri

Dosarul Capri
98,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Dupa un mariaj in pragul destramarii, Lola Salvia d’Acquaviva se refugiaza la Capri. Pe aceasta insula misterioasa gaseste o atmosfera sumbra, tocmai potrivita pentru un roman – indeosebi Vila Fersen din vecinatate, in care un aristocrat bogat si pedofil provocase un mare scandal cu cateva zeci de ani in urma.

Ducesa italiana prin casatorie, dar englezoaica la origine, Lola corespondeaza prin email cu Simon Parks din Ladbroke Grove, care o ajuta cu documentarea asupra infamul Conte Fersen si a insulei Capri. Treptat, Lola ii destainuie lui Simon povestea fragilul ei mariaj, dar si investigatiile privitoare la moartea recenta, inexplicabila, a unui baiat din partea locului, a carui fotografie o vazuse in cimitirul din apropiere. Cercetarile sale provoaca reactii bizare in randul localnicilor si o furie de neinteles din partea sotului, iar povestea devine din ce in ce mai sinistra.

Despre Autoare

Amanda Prantera s-a nascut si a crescut in estul Angliei. La douazeci de ani a plecat in Italia pentru o scurta vacanta, dar s-a indragostit de minunata peninsula si nu a mai parasit-o.

A scris numeroase romane, dintre care cele mai cunoscute sunt: The Cabalist (1985), The Young Italians (1993), Letter to Lorenzo (1999), Capri File sau Don Giovanna.

In august 2003 a publicat romanul Spoiler care analizeaza impactul pe care Satan, antieroul crestinismului, l-a avut asupra barbatilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Capri File
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-28-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri