Dosarele Secrete ale Secolului XX

Dosarele Secrete ale Secolului XX
195,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Istoricul și omul politic Alain Decaux este cunoscut publicului din Franța grație nenumăratelor cărți de popularizare a istoriei scrise, dar și emisiunilor de radio și de televiziune la care este invitat. Membru al Academiei Franceze, el este un ambasador de seamă al francofoniei peste hotare.

În volumul de față sunt analizate zece cazuri controversate din istoria secolului XX, majoritatea gravitând în jurul celor două conflagrații mondiale.

A fost Mata-Hari vinovată de spionaj sau nu? În ce consta misiunea secretă a lui Rudolf Hess, unul dintre cei mai apropiați aghiotanți ai lui Hitler? Cine se ascundea în spatele numelui de cod Cicero, cel mai bun spion din al Doilea Război Mondial? A fost elucidată enigma din jurul cadavrului lui Hitler? Ce s-a întâmplat după război cu Martin Bormann, eminența cenușie a celui de-al Treilea Reich? Ce evenimente stranii au avut loc în ziua morții lui Stalin?

Aducând noi dovezi și prezentând documente inedite, departe de prejudecățile formate în timp, autorul propune cititorului o reinterpretare a acestor personaje și evenimente ale istoriei europene recente. Stilul este facil, neîncărcat de detalii și acribie științifică, cartea fiind adresată publicului larg, nu specialiștilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 488
Editura: Litera
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-600-839-6
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri