Dorodont - Motanul Învățat. Carte de poezie și creativitate

Dorodont - Motanul Învățat. Carte de poezie și creativitate
40,00 MDL (10,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Draga prietene,

In aceastá carte, am venit sá-ti povestesc despre peripetiile mele si ce-am invátat eu din aceste experience deosebite. De asemenea, si despre cele ale prietenilor mei, pe care ii cunosti din cártile anterioare - Marin si Mario ara, Motanul Zbántu, Cioara Alba.

Impreuná cu amicii pe care i-am cunoscut íntre timp - Pisul Fofárlicá, Mica Ruzá, Bufnita, Miti, Gáinusa CoCo, Albinuta, Zápácilá - iti aducem noi proverbe si zicátori, adúnate de pretutindeni.

Mi-as dori ca tu si ceilalti copii sá fifi inteligenfi si creativi. Din aceste considérente, iti propun sá descoperi povete si ghicitori, sá meditezi asupra íntrebárilor si a imaginilor din carte, sá cauti rezolvári indráznete la sarcinile de lucru.

As fi bucuros sá stiu cá ai exersat si in compunerea de poezii. Astept sá-mi scrii despre aceste experience pe pagina mea de facebook (facebook.com/tatianascripa). Impresiile tale má vor ajuta sá scriu si alte cárti.

Eu, ca si tine, inváC multe. Poate de aceea amicii ími mai spun Motanul InváCat. Impart cu drag aceastá experienCá, cu toü copiii. Imi dórese foarte mult sá impártásesti cu amicii tái cele citite in aceastá carte.

Un prieten, fireste,

E cel ce dáruieste.

Fie ca Universul sá ne ajute in faptele noastre bune!

Mulțumesc.

                Cu drag, Dorodont.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 32
Editura: Bons Offices
Apariția: 2015
ISBN: 978-9975-87-121-1
Dimensiuni: 21 x 30 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri