Dorinţe Ascunse

Mai multe poze

Dorinţe Ascunse
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un bărbat condus de propriile dorințe... O femeie bântuită de trecutul său... Un târg pe care nici unul din ei nu-l poate refuza.

Renumit pentru nevoile sălbatice și dorințele vinovate, Lazarus Huntington, Lord Caire, se află în căutarea unui asasin feroce în St. Giles, cea mai celebră mahala din Londra. Văduva Temperance Dews cunoaște St. Giles ca pe propriul buzunar – și-a petrecut aproape întreaga viață având grijă de copiii din zonă la orfelinatul înființat de familia ei. Acum, acest cămin este într-o situație disperată.

Lord Caire îi face o ofertă simplă – în schimbul ajutorului lui Temperance ca ghid pe străduțele periculoase din St. Giles, el o va introduce în înalta societate londoneză, astfel încât ea să poată găsi un protector care să susțină material orfelinatul. Dar Temperance se dovedește a nu fi atât de inocentă cum pare, și ceea ce începe ca o înțelegere obișnuită se transformă curând într-o pasiune pe care nici unul dintre ei n-o poate controla – iar dorințele ascunse care ies la iveală i-ar putea distruge pe amândoi.

„Există un farmec deosebit în poveștile lui Hoyt, care te face să crezi în magia dragostei.“-- RT Book Reviews Magazine

Elizabeth Hoyt este autoarea ale carei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Publishers Weekly. De asemenea, cărțile ei, traduse până acum în 12 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA și au câștigat de două ori premiul Romantic Times Reviewer’s Choice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 342
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2014
ISBN: 978-606-686-465-7
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri