Dorința

Dorința
79,00 MDL (15,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pe țărmul abrupt, bătut de vânturi al unei insule britanice îndepărtate, destinele unei tinere nobile și al unui cavaler îndrăzneț sunt legate de încercările sorții și de dorința nestăvilită care se naște între ei. La moartea tatălui ei, frumoasa și încăpățânata Lady Clare știe că trebuie să se mărite pentru a garanta protecția insulei pe care a moștenit-o.

Dar atunci când viitorul soț pe care i l-a ales seniorul ținutului intră călare pe poarta castelului, Lady Clare simte că a fost trădată. Cu trupul călit în lupte și armura de oțel strălucitor, Sir Gareth de Wyckmere este un cavaler de temut, departe de a fi poetul romantic pe care ea și l-a dorit. Sute de tâlhari au pierit până acum de sabia Cerberului din Wyckmere, cum este poreclit, astfel că temerarul războinic nu are nici o îndoială că-și va putea îmblânzi soția.

Cu toate acestea, Lady Clare insistă să-l modeleze după idealul ei... până când ciocnirea dintre voințele lor va stârni o pasiune incendiară, iar o urzeală malefică le va pune viețile în pericol.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Lira
Apariția: Ianuarie 2013
ISBN: 978-606-849-407-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri