Dor de dor de tine

Dor de dor de tine

Preț de Listă: 209,00 MDL (52,50 RON)

Preț: 146,00 MDL (36,68 RON)

Economisești: 63,00 MDL (15,83 RON) (30%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, pe Facebook Messenger sau direct la librăria Bestseller din Chișinău!

Pentru comenzi în România accesați www.editurabestseller.ro!

O carte ce se citește mai mult în vis decât în realitate, o carte a dorului de zbor, de stele, de nemărginire. 

„Mergi cu mine să desenăm o altă linie a orizontului care să ne treacă prin inimă?

Poezia nu poate exista fără femeie, și nici invers. Femeia este semn de întrebare și răspuns în același timp, motiv pentru care cele mai frumoase poezii sunt cele scrise între semnul de întrebare și răspunsul trupului ei. Muza mea este întotdeauna aceeași, dar mereu diferită, poartă în fiecare zi o altă mască a sufletului meu.” — Constantin Romulus Preda

„Abia atinge cuvintele, ca un îndrăgostit liric, ocrotind obiectul adorației sale.” — România literară

„O frumoasă speranță a poeziei din România.”  Justo Jorge Padrón, laureat al Premiului Academiei Regale a Spaniei și al Premiului European pentru literatură

„Atât timp cât există poeți precum Constantin Romulus Preda, poezia va trăi veșnic.” — Nicolae Dabija, autor a peste 50 de volume de poezii, unele traduse în SUA, Italia și Rusia

Despre autor


 

Constantin Romulus Preda este un tânăr poet din Craiova. Laureat al Premiului de debut al Festivalului Internațional „Mihai Eminescu” (Ediția I, septembrie 2013), a fost remarcat de Justo Jorge Padrón, unul dintre poeții importanți participanți la Congresul Mondial de Poezie de la Craiova. Până în prezent, a publicat șapte cărți de versuri. Poezia sa este fascinantă, seducătoare, irezistibilă și generatoare de răspunsuri pentru fiecare dintre noi.

Urmărește autorul pe Instagram: @costipreda

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 222
Editura: Editura Bestseller
Apariția: 2019
ISBN: 978-9975-3248-9-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2280

Pareri

Părerile Clienților 6 item(s)

Poezii care trezesc amintiri și poezii care îți răscolesc sentimentele
„Dor de dor de tine” este o carte de poezii diferită. Începând de la modul în care autorul își așterne gândurile și sentimentele pe hârtie până la modul în care arată paginile cărții. Fiecare pagină este diferită la fel ca și fiecare poezie. Mereu te așteaptă ceva special și asta face lectura și mai plăcută. Cartea conține poezii de dragoste care fac ca bătăile inimii să crească, poezii care trezesc amintiri și poezii care îți răscolesc sentimentele.

Rating: 5/5

Dacă sunteți în căutarea unui volum de versuri care să vă introducă în lumea poeziei eu vă recomand cu căldură „Dor de dor de tine”. În fiecare poezie găsiți multă dragoste și pasiune iar pe fiecare pagină atenție și creativitate. Este mult mai mult decât o simplă carte de poezii.

Evaluarea
Parerea lui Flavia / (Plasată la data 08.01.2020)
Un dor, ce duce dorul nostru.
Dorul nu este o bătaie a inimii în plus. Dorul e sentimentul ce îți demonstrează că trăiești, că simți, că ești prezent. Prezentul e tare frumos, asta dacă am uita de toate lipsurile inimii noastre și toate dorurile ce ne bântuie. Fără dor, nu este durere, iar fără durere, ei bine, nu am putea. Simt că mi-e dor de zile bune, de oameni frumoși și sinceri, de lucrurile simple ce aduc zâmbete.

Volumul de versuri „Dor de dor de tine" de Constantin Romulus Preda, este scrisă cu dor, cu dor de tine, de mine, de noi, de dor de dor. Uneori cuvintele sunt de prisos, calitatea constă în acele cuvinte din suflet, îmbibate cu lacrimi, cu zâmbete, cu orgolii, cu dor. Un dor, ce duce dorul nostru.
Evaluarea
Parerea lui Lorena Ionescu / (Plasată la data 07.12.2019)
O carte declarație de dragoste!
Fiecare poezie este un mesaj de dragoste, iar faptul că unele versuri sunt scrise de mână dă cărții o doză de romantism și nostalgie în acest secol al ecranelor și scrisului la computer. Am sorbit fiecare cuvânt și fiecare rând până m-am transformat și eu în poezie!
Evaluarea
Parerea lui Mariana / (Plasată la data 12.10.2019)
Magnific! ✨
„Mă declar lacrimă, piatră, aripă, inimă flacără, eșafod, rugăciune, călău, și toate acestea doar de dorul dorului de tine.”
Evaluarea
Parerea lui Magdalena Eșanu / (Plasată la data 12.10.2019)
O carte care îmbrățişat dorul presându-l printre file! ❤
O carte care îmbrățişat dorul presându-l printre file!

O iei cu tine, te aşezi pe o bancă în parc deschizi la o pagină şi citeşti, lăsându-ţi inima să se bucure de cuvinte. Să te laşi purtat de ele unde vor să te ducă, să pluteşti printre litere.. să ți le imprimi în suflet.

Oriunde ai fi şi la orice pagină ai deschide-o simți că au o însemnătate şi pentru tine.
O recomand cu drag iubitorilor de poezie; şi nu numai.

Sau ar putea fi dată unei persoane iubite ca o scrisoare.

Cartea va rămâne pe noptiera mea și va fi o adevărată plăcere să o recitesc de fiecare dată!
Evaluarea
Parerea lui books mean power / (Plasată la data 12.10.2019)
Îndrăgostită iremediabil și irevocabil de acest volum de poem! ❤️
Îndrăgostită iremediabil și irevocabil de acest volum de poeme pe care l-am așteptat cu nerăbdare zile întregi. Hrană pentru suflet!
Evaluarea
Parerea lui Claudia Elena / (Plasată la data 24.09.2019)

Bestseller.md îți mai recomandă: