Dopuri de urechi, Zola®, reutilizabile, din silicon, cu sfoara albastra, 64 cm (LIVRARE: 7 ZILE)

Dopuri de urechi, Zola®, reutilizabile, din silicon, cu sfoara albastra, 64 cm (LIVRARE: 7 ZILE)
70,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Dopuri de urechi, Zola®, reutilizabile, din silicon, cu sfoara albastra, 64 cm

Aceste dopuri pentru urechi sunt ideale pentru a-ti asigura un somn in liniste, fie ca partenerul tau sforaie tare, fie ca locuiesti intr-un cartier zgomotos sau daca vecinul tau organizeaza o petrecere cu muzica la maximum.Dopurile vor atenua zgomotul pana cand nu vei mai auzi nimic si iti vor crea un mediu silentios, astfel incat sa poti avea cel mai odihnitor somn oriunde te-ai afla!

Refolosibile

Poti purta aceste dopuri de urechi la infinit. Dopurile pot fi igienizate usor, iar materialul din care sunt confectionate nu se va deteriora niciodata. Cu alte cuvinte, poti purta aceste dopuri pentru urechi de protectie a auzului zilnic si vor fi intotdeauna la fel de bune!

Foloseste dopurile pentru urechi oricand

Dopurile de urechi din silicon vor fi cu siguranta alegerea optima daca ai parte de nopti zgomotoase si nu te poti odihni suficient astfel incat sa-ti incepi ziua cu forte proaspete. Dopurile pot fi folosite importriva sunetului dar pot fi utile si in alte situatii cum ar fi atunci cand inoti, pentru a preveni patrunderea apei in urechi. Daca hobby-ul tau este fotografierea sau meditatia, setul de dopuri pentru urechi te va ajuta sa te concentrezi mai bine ignorand agitatia din jurul tau.

Ia-le cu tine oriunde

Nu stii niciodata cand s-ar putea sa ai nevoie de putina liniste, asa ca ar trebui sa tii mereu dopurile pentru urechi cu tine.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română

Pareri