Doamna din Avalon

Doamna din Avalon

Preț de Listă: 292,00 MDL

Preț: 146,00 MDL

Economisești: 146,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

In zilele intunecate de dupa masacrul din Sanctuar, britonii care pazesc vechile randuieli se retrag si mai mult din lume. Ascunsi in ceturile care protejeaza insula sacra a Avalonului, druizii si preotesele asteapta si pregatesc zece generatii pentru Aparatorul care va veni…

„Cea mai buna repovestire a legendei lui Arthur citita vreodata. Cu totul irezistibila.” Isaac Asimov

„Lectura volumului Doamna din Avalon este profund emotionanta si, pe alocuri, constituie o experienta stranie.” – The New York Times

„Si desi lumea ar trebui sa se schimbe intru totul, dupa cum evenimentele ei se reflecta si aici, exista locuri unde putin din lumina Lumii Celeilalte straluceste in lumea oamenilor. Iar acea lumina nu va fi pierduta pentru omenire, atâta vreme cât oamenii mai cauta alinare pe acest pamânt sacru numit Avalon.” – Doamna din Avalon, Marion Zimmer Bradley

Biografie

Marion Zimmer Bradley (1930–1999) a fost o prolifica autoare de romane fantasy, dintre care cele mai celebre fac parte din seriile Avalon (6 romane) si Darkover (peste 30 de romane). Marion Zimmer Bradley a inceput sa scrie la 19 ani, a vandut prima povestire la 22 de ani, iar în 1957 a publicat primul roman, Soimii din Narabedla.

In 1965 a terminat studiile universitare si s-a mutat in California. Primul ei copil, David Bradley, si fratele ei, Paul Edwin Zimmer, sunt de asemenea autori de science-fiction si fantasy.

Marion Zimmer Bradley a editat celebra serie de antologii Sword and Sorceress (21 de volume), care a incurajat povestirile cu eroine originale si netraditionale scrise de autori tineri si neconsacrati.

De asemenea, a creat Darkover, o planeta colonizata de pamanteni care a fost uitata si unde puterile psi ale oamenilor s-au dezvoltat intr-un grad neasteptat. Prin Darkover a infiintat, astfel un univers pentru o serie de romane si povestiri, la care s-au alaturat ulterior antologii cu povestiri ale altor autori.

In 1966, Marion Zimmer Bradley a devenit co-fondatoare a Societatii pentru Anacronism Creativ, iar in anul 2000 a primit postmortem Premiul World Fantasy pentruintreaga activitate.

In seria Avalon, care i-a adus celebritatea, este repovestita legenda despre Camelot si cavalerii Mesei Rotunde, privita din punctul de vedere al lui Morgan si Guinevere.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Lady of Avalon
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 672
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-92091-6-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri