Dispăruți Fără Urmă

Dispăruți Fără Urmă
175,00 MDL (39,24 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Uneori trebuie să pierzi totul ca să te regăseşti cu adevărat ...

Colega de clasă a lui Sandy Shortt a dispărut acum douăzeci de ani, iar de atunci Sandy a căpătat o obsesie pentru lucrurile dispărute. A găsi devine scopul ei indiferent că e vorba de o şosetă care a dispărut în maşina de spălat, cheile de la maşină sau, mai grav, oamenii care dispar.

Sandy îşi dedică viaţa găsirii acestor persoane dispărute, oferind familiilor îndurerate consolare şi o rază de speranţă.

Jack Ruttle este unul dintre aceşti oameni disperaţi. A trecut un an de când fratele lui, Donald, s-a evaporat pur şi simplu. Crezând că Sandy Shortt ar putea fi răspunsul la rugăciunile lui, o contactează pentru a-l găsi. Dar înainte ca Sandy să-i ofere lui Jack informaţiile de care el are absolută nevoie, dispare la rândul ei... iar Jack începe o acţiune de căutarea a fratelui lui şi a singurei femei care îi înţelegea suferinţa.

Despre Autoare

Înainte de a-şi începe cariera de scriitoare, Cecelia Ahern a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Media.

Romanul ei de debut, P.S. Te iubesc, s-a tradus în peste 40 de ţări şi a ocupat poziţii fruntaşe în topurile celor mai bine vândute titluri. În prezent, scriitoarea irlandeză lucrează ca producător de televiziune şi a publicat cel de-al şaptelea roman, Cartea viitorului.

Toate cărţile ei au ocupat locuri importante în topurile internaţionale de vânzări.

Detaliile Produsului

Titlu Original: -
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Allfa
Apariția: 2008
ISBN: 973-724-187-8
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri