Dispariția

Dispariția
99,00 MDL (23,18 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dawson Scott, un reputat jurnalist, s-a întors recent din Afghanistan și a rămas profund marcat de această experiență. Lupta cu coșmarurile care îl bântuie se accentuează pe zi ce trece, transformându-i viața într-un adevărat chin. șansa de a ieși din acest cerc vicios apare în mod neașteptat când primește un telefon de la o sursă din interiorul FBI.

O nouă informație poate face lumină într-o poveste care a început cu patruzeci de ani în urmă, iar pentru Dawson este ocazia să scrie articolul pe care îl aștepta de-o viață. Astfel, jurnalistul începe să cerceteze dispariția și presupusa asasinare a fostului pușcaș marin Jeremy Wesson, fiul biologic al unui cuplu de teroriști cărora FBI nu a reușit să le dea de urmă în ultimele patru decenii.

Pe măsură ce investigația dezvăluie tot mai mult ițele încurcate ale poveștii, Dawson se apropie de fosta soție a lui Wesson, Amelia, și de cei doi copii ai acesteia. Însă când bona copiilor Ameliei este ucisă, situația ia o turnură cu totul neașteptată, iar Dawson se trezește a fi principalul suspect. Bântuit de propriii demoni, Dawson începe urmărirea adevăraților criminali... și ajunge să descopere adevărul șocant despre propriul trecut.

 

Despre Autor 


 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare.

În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Litera
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-741-626-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri