Dispariția lui Esme Lennox

Dispariția lui Esme Lennox
45,00 MDL (11,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cine este Esme Lennox? O adolescenta nonconformista care isi pune in situatii jenante familia. Esme Lennox spune mereu lucrurilor pe nume, pana chiar si Kitty, iubita ei sora, incepe sa-si piarda rabdarea.

Dupa mai multi ani, in acelasi oras, tanara Iris Lockhart primeste o scrisoare din care afla ca sora bunicii ei urmeaza sa fie externata dintr-un spital de psihiatrie. Iris n-a auzit niciodata de Esme Lennox, iar bunica ei, Kitty, singura care stie adevarul, e prea adancita in lumea propriilor sale amintiri pentru a raspunde intrebarilor lui Iris. Ce-a facut Esme Lennox pentru a merita sa-si petreaca intreaga viata intr-un spital de psihiatrie? Si cum e posibil ca o persoana sa fie complet stearsa din istoria familiei?

„Arta narativa a lui Maggie O Farrell este desavarsita si stratificata, [...] stilul e limpede si elegant, personajele sunt extraordinar de bine realizate. Iar povestea, pur si simplu minunata!” Daily Telegraph

Despre Autoare

Maggie O’Farrell s-a nascut in Irlanda de Nord, in 1972, dar a crescut in Tara Galilor si in Scotia. Inainte de a se dedica scrisului, Maggie O’Farrell a incercat diverse profesii, fara a se regasi in nici una: chelnerita, camerista, curier, profesor si curator.

A fost, de asemenea, jurnalist in Hong Kong, cat si editor literar pentru The Independent on Sunday.

Maggie O’Farrell a debutat in 2000 cu After You'd Gone, volum ce i-a adus Premiul Betty Trask. Dupa publicarea cartii My Lover's Lover (2002), scriitoarea si-a castigat recunoasterea internationala prin romanul Iubire la distanta, care s-a bucurat de o larga popularitate si de o excelenta primire din partea criticii, fiind recompensat cu Premiul Somerset Maugham. Cartile ei sunt traduse in peste saisprezece limbi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Vanishing Act of Esme Lennox
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-21-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri