Dispariția [Film DVD] (1995)

Dispariția [Film DVD] (1995)
39,00 MDL (9,75 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Ecranizare dupa un bestseller romantic scris de Danielle Steel, cel mai vandut autor in viata din toate timpurile.

Marielle Delauney (Lisa Rinna) se bucura de o vata tihnita, alaturi de un sot iubitor si de fiul lor, intr-unul dintre cele mai romantice orase din lume, la Paris. Dar scenarul vietii ei cunoaste o nemiloasa rasturnare de situatie, iar moartea prematura a copilului ei o arunca intr-un ocean de disperare si durere. Casnicia ei perfecta se destrama, iar Marielle este internata intr-un spital de psihiatrie.

Dupa optsprezece luni, Marielle se muta la New York, unde un nou joc al destinului i-l scoate in cale pe Malcolm Patterson (George Hamilton), un instarit om de afaceri, cu care se va casatori si care ii va oferi din nou bucuria infinita de a fi mama. Dar, pentru ca planurile se pot transforma adesea in scrum, o noua tragedie se abate asupra lui Marielle: copilul dispare, iar ea retraieste neputincioasa dramele trecutului.

Spre disperarea Mariellei, fostul sot este acuzat de rapirea fiului ei, iar Malcolm depune toate eforturile pentru a demonstra valabilitatea acestui scenario. In incercarea de a gasi un alt raspuns, Marielle descopera adevaruri socante despre ea si despre persoanele care o inconjoara.

O poveste tulburatoare despre deziluzii, disperare, destin si regasire...

Pentru mai multe informații, vezi Descrierea IMDb

Detaliile Produsului

Titlu Original: Vanished
Actori: George Hamilton, Lisa Rinna, Robert Hays
Regizori: George Kaczender
Scenariști: Danielle Steel
Limba: Engleză
Subtitrare: Română
Numărul de CD-uri: 1
Studioul de Film: Universal
Anul Lansării: 1995
Durata: 96 min.
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: