Disney. Descendenții. Insula Pierduților

Mai multe poze

Disney. Descendenții. Insula Pierduților
124,00 MDL (24,92 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Copacul diavolului, mărul otrăvit?

Cu douăzeci de ani în urmă, toţi răufăcătorii au fost alungaţi din regatul Auradonului, pe Insula Celor Pierduţi, un loc întunecat şi înfricoşător, de unde nimeni nu mai poate pleca. Lipsiţi de puterile lor magice, ticăloşii trăiesc acum complet izolaţi şi uitaţi de lume.

Dar în Fortăreaţa Interzisă stă ascuns Ochiul Dragonului: cheia spre adevăratul întuneric şi singura speranţă de scăpare a ticăloșilor. Doar cel mai isteț, cel mai rău şi cel mai viclean dintre tâlhari îl va putea găsi.

Oare cine va fi acela?

 

Despre Autor


 

Melissa de la Cruz este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs şi coautoarea unui foarte popular volum pentru adulţi, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are apariţii frecvente la televiziune, CNN şi E! Entertainment Television, în calitate de expert pe teme de stil, tendinţe şi celebrităţi, şi scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan şi New York Times.

A crescut la Manila, San Francisco şi New York, iar acum locuieşte la Los Angeles împreună cu soţul ei. Deşi Melissa nu este un Sânge Albastru, cunoaşte câteva persoane care sunt.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Isle of the Lost: A Descendants Novel
Grupa de Vârstă: 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: August 2015
ISBN: 9786063300752
Dimensiuni: 14,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: