Dirty Vera Cruz (18+)

Dirty Vera Cruz (18+)

Preț de Listă: 85,00 MDL (19,64 RON)

Preț: 68,00 MDL (15,71 RON)

Economisești: 17,00 MDL (3,93 RON) (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere


 

„Dirty Vera Cruz” , continuarea romanului „Sweet Vera Cruz” arată cum s-au schimbat și dacă s-au schimbat oamenii din orășelul în care pentru sex se plătește ca și pentru bomboane. Chiar dacă e un oraș imaginar, tot ceea ce se întâmplă acolo, se întâmplă și în casele, patul și inima multor cititori.

„Trebuia să mă curăț de această carte, eu să-mi trăiesc viața mea, ea - pe a ei. De asta am ales să scriu continuarea.

Fragment din carte

   "Cât de dulce dormea! Ce frumoasă şi blândă era! Karl îşi privea mama de aproape. În somn părea bună, vulnerabilă, neputincioasă. N-ar fi putut să îl rănească. Când se va trezi, Irina, femeia care-i va lua locul, o va înghiţi pe maică-sa.

     După ce a mers în clasa întâi, Victor îl aduse în „familie”. Dornic de mângâieri se ţinea scai de Irina. Ca un că- ţeluş. Asta o enerva cel mai tare. Cu timpul îi plăcu să aibă un animal de companie. Băiatul o iubea, dar nu îndrăznea să se apropie. Seara îi plăcea să o vadă cum se piaptănă, cum îşi scoate inelele unul câte unul şi le aşează în gră- mezi pe masă. Apoi venea cel mai intrigant moment – maică-sa se băga în pat. Băiatul aştepta ca ea să adoarmă, se furişa la marginea patului şi sta aşa până i se făcea şi lui somn. Astfel o putea contempla în voie. Câteodată i se părea că-i zâmbeşte prin somn. Sau poate că nu-i zâmbea, poate îşi bătea joc de el. Poate că-i ştia secretul…

    Când îl aduse acasă, Irina nu i se adresă pe nume. „Tu, vino încoace!”, „Tu, mergi la culcare!”, „Victor, zi-i băiatului să nu facă gălăgie!”. Pe urmă începu să-l numească cu primul nume care-i veni în gând. Azi aşa, mâine altfel, poimâine – nici ea nu mai ţinea minte cum. Micuţului îi plăcu acest joc şi, ca să pară mai interesant, hotărî să-şi schimbe numele în fiecare săptămână. Vecinii şi profesoara de la şcoală se cam buimăcise, nu mai ştiau când şi cum îl cheamă. Mulţi credeau că din cauza durerii Irina nu şi-a mai revenit, că ar fi un pic „dusă” ori că e o răzbunare pe acest băieţel, vina căruia fusese că supravieţuise pe când ceilalţi feţi muriseră. Dar Irina avea dreptul laacest capriciu.

    Zeci de nume încercase băiatul, care mai de care. Până şi lui Victor îi plăcu ideea. Avea un copil special. Oraşul avea un copil special. În această săptămână se numea Karl şi împlinea 10 ani."

 

Despre Autoare


 

Lola Majeure (pseudonim) scrie despre lucrurile din așternut. Unii zic că ar fi vulgară, amorală, alții - că e o femeie sinceră și curajoasă.

În 2015 lansează romanul „Sweet Vera Cruz” (ed. Pontos) care s-a bucurat de o popularitate neașteptată în rândul cititorilor din Republica Moldova, dar și a celor din România, fiind reeditat în 2016. Urmează „7 zile în Rai” (ed. Pontos, 2016), carte ce povestește istoria unei vânzătoare de amor.

Atât cărțile cât și blogul său nu sunt recomandate minorilor. Nici interzise nu sunt.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 100
Editura: Pontos
Apariția: 2017
ISBN: 978-9975-51-668-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1240

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

În așteptarea cărții a treia
O continuare pe măsură a primei cărți!
Evaluarea
Parerea lui Aliona / (Plasată la data 23.10.2017)

Bestseller.md îți mai recomandă: