Dirigenție: Clasa a 3-a

Mai multe poze

Dirigenție: Clasa a 3-a
28,00 MDL (7,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dragă copile,

Cu cît stima de sine este mai mare, cu atît eşti mai mulţumit de viaţa ta, mai fericit. în acest sens ai învăţat deja multe lucruri folositoare.

Experienţeletale trăite în şcoală, impresiile şi atitudinile faţă de colegi, de părinţi, de învăţători sau de persoanele din jurul tău vor rămîne pentru mult timp în amintirea ta, pentru că au o mare influenţă asupra atitudinii tale faţă de şcoală, familie şi societate.

Fiecare lucru din viaţa ta este o parte din tine, începînd de la valorile pe care le capeţi crescînd, de la prietenii pe care ţi-i faci şi de felul cum te comporţi, pînă la felul în care ai grijă de tine. Toate acestea te ajută să descoperi frumosul, binele, şi ceea ce doreşti să ajungi. Activităţile propuse se axează pe cunoştinţele pe care trebuie să le dobîndeşti, pe dezvoltarea capacităţilor tale şi afirmarea ta ca personalitate.

În acest caiet am adunat multe sfaturi pe care părinţii tăi ţi le dau zilnic. Am ascuns poezii şi povestiri cu tîlc, povestite de „bunicuţa" noastră, printre mulţimea şi diversitatea activităţolor şi a sarcinilor care te vor ajuta să te descoperi, să-ţi formez un stil de viaţă de calitate. Succese! -- Autorii

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 88
Editura: Lyceum
Apariția: 2013
ISBN: 978-9975-4466-8-6
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.1400

Pareri