Dincolo de Aparențe

Dincolo de Aparențe
79,00 MDL (15,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O întâmplare dramatică aduce laolaltă patru destine într-o poveste despre curajul unei mame, teroarea unei familii şi triumful puterii şi al demnităţii umane în faţa sorţii.

Eliberat dintr-o închisoare californiană după patru ani, Peter Morgan jură să-şi repare greşelile din trecut în fața familiei pe care a lăsat-o în urmă. Tot atunci, Carl Waters, un ucigaş condamnat, primeşte dreptul la libertate și la noi fărădelegi.

În aceeaşi noapte, în San Francisco, detectivul Ted Lee se întoarce într-o casă pustie; de aproape trei decenii de ani trăieşte numai pentru slujbă, îndepărtându-se tot mai mult de soţia lui. În cealaltă parte a oraşului, în cartierul exclusivist Pacific Heights, o mamă încearcă să-şi apere cei trei copii de panica în care se scufundă pe zi ce trece, căci la patru luni după moartea soţului ei, Fernanda Barnes se află în faţa unui munte de datorii pe care nu le poate plăti. 

Şi deşi nu-şi imagina o pierdere şi mai mare, o adevărată tragedie îi zguduie familia din temelii – şi îl aduce pe detectivul Ted Lee în viaţa ei. Un om de o integritate fără cusur, Lee devine curând singura persoană care încearcă să salveze familia Fernandei de o soartă cumplită... și poate să-i ofere o nouă șansă la fericire.

Danielle Steel este una dintre cele mai populare autoare de romane de dragoste, cele 85 de bestselleruri ale sale fiind traduse în 28 de limbi și publicate în 47 de țări din întreaga lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: Mai 2013
ISBN: 978-606-686-070-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri