Din Dragoste pentru o Regină. Iubirile lui Filip al II-lea

Mai multe poze

Din Dragoste pentru o Regină. Iubirile lui Filip al II-lea
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Filip al II-lea al Spaniei nu a fost un bărbat ușor de iubit. Introvertit și frământat, împovărat încă din primii ani ai vieții cu rigorile impuse viitorului ocupant al tronului, Filip a sperat toată viața să întâlnească o femeie care să-l iubească pentru sufletul, şi nu pentru coroana lui. Dar regilor arareori le este dat să se căsătorească după pofta inimii.

Urzelile politice l-au împins mai întâi în braţele verişoarei sale, gingaşa Maria Manuela, apoi în patul bătrânei şi posesivei Maria Tudor, regina Angliei, şi, în cele din urmă, spre căsătoria cu frumoasa Elisabeta de Valois, fiica regelui Franţei. De fiecare dată, monarhul însetat de putere, susținător fanatic al Inchiziției, s-a transformat într-un soț și un tată devotat, în stare de orice sacrificiu pentru dragostea reginei lui.

Jean Plaidy este pseudonimul prolificei autoare britanice Eleanor Hibbert, cunoscută și sub numele de Victoria Holt. Cărțile sale, multe îmbinând istoria și ficțiunea, s-au vândut în 14 milioane de exemplare în întreaga lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-741-133-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri