Dimiter

Dimiter
168,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Într-o sală de interogatoriu din Albania, gardienii torturează un individ acuzat de spionaj. După ce evadează, anchetatorii îşi dau seama că nu era nimeni altul decât Paul Dimiter, „agentul din iad”, despre care circula zvonul că l-ar fi omorât pe liderul nord-vietnamez Ho Şi Min.

Albania, 1973. Un prizonier misterios, fără identitate, este supus unor torturi inimaginabile, dar păstrează o tăcere suspectă şi, în cele din urmă, evadează. Un an mai târziu, într-un spital din Ierusalim, un medic salvează vieţile oamenilor în timpul zilei şi dezbate texte din Sfânta Scriptură în timpul nopţii.

Alături de un ofiţer de poliţie venit să aresteze un bolnav psihic ucigaş, medicul încearcă să desluşească o serie de morţi ciudate, explorându-şi totodată propria viaţă şi relaţiile cu lumea înconjurătoare. Dezbaterile despre scrierile sfinte, despre rău, dragoste şi moarte continuă pe măsură ce întreaga poveste se îndreaptă spre un deznodământ exploziv şi cu totul surprinzător.

Un thriller psihologic cu temă religioasă, o dilemă cutremurătoare, ţesută abil în jurul lui Dimiter: este fiinţă umană sau diavol?

Vezi Trailerul CărțiiRecenzii

„O poveste despre răzbunare, căutare spirituală, pierderi şi dragoste, scrisă cu măiestrie” – Publishers Weekly

„La aproape patruzeci de ani de la megasuccesul Exorcistul, William Peter Blatty explorează un alt iad: totalitarismul.” – The New York Post

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Dimiter
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-900-0
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri