Dimineața miraculoasă (LIVRARE: 7 ZILE)

Dimineața miraculoasă (LIVRARE: 7 ZILE)
189,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Dimineata miraculoasa - Hal Elrod


Cele sase obiceiuri care iti vor transforma viata inainte de 8 a.m.

Bestseller international tradus in 27 de limbi!

Meriti o viata extraordinara. A sosit timpul sa-ti valorifici pe deplin potentialul!

Ce-ar fi daca te-ai trezi maine dimineata si, ca prin miracol, toate aspectele vietii tale s-ar transforma? Ce ar fi diferit? Ai fi mai fericit? Mai sanatos? Cu mai mult succes? Intr-o forma mai buna? Ai avea mai multa energie? Mai putin stres? Mai multi bani? Relatii mai bune? Care dintre problemele tale ar fi rezolvate?

Ce-ar fi daca ti-as spune ca exista un secret „nu tocmai evident” care iti va transforma in mod garantat viata, mai rapid decat ai crezut c-ar fi posibil? Ce-ar fi daca ti-as spune ca ai nevoie doar de 6 minute pe zi?

Dimineata miraculoasa, o metoda practicata de sute de mii de oameni din lumea intreaga, ar putea fi cea mai simpla cale de a-ti crea viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna. Esti gata? Un capitol nou din viata ta este pe cale sa inceapa.

„Hal Elrod este un geniu si cartea lui a fost magica pentru viata mea.” – Robert Kiyosaki, autorul bestsellerului Tata bogat, tata sarac

„Hal Elrod este mai mult decat o sursa de inspiratie. El si-a transformat povestea personala incredibila in lectii pe care oricine le poate folosi pentru a-si crea propriile miracole.” – Jeffrey Gitomer, autorul bestsellerului Biblia vanzarilor

Hal Elrod este autorul seriei de carti Dimineata miraculoasa, realizator al podcastului „Achive Your Goals”, creator al evenimentului Best Year Ever [Blueprint] LIVE si producator executiv al filmului „The Miracle Morning” – un documentar care prezinta ritualurile matinale ale unora dintre cei mai de succes oameni din lume. Misiunea lui este sa innobileze constiinta omenirii dimineata de dimineata.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Brand: Lifestyle
Apariția: 2018
Dimensiuni: 20 x 13 cm

Pareri