Dietoterapia, Aloeterapia, Gemoterapia. Terapii Alternative

Dietoterapia, Aloeterapia, Gemoterapia. Terapii Alternative
73,00 MDL (18,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cartea prezinta pe larg trei dintre terapiile „medicinei totale”

Dietoterapia – tratamentul cu ajutorul unor regimuri alimentare speciale;
Aloeterapia – o parte a fitoterapiei care foloseste potentialul terapeutic al plantei de aloe;
Gemoterapia – tratamentul cu extracte din muguri vegetali proaspeti, din mladite, din scoarta interna a radacinilor, radice si seminte.

Cuprins: Legumele si fructele – medicamente naturale • Vinul ca agent terapeutic • Virtutile terapeutice ale condimentelor • Dietoterapia si grupele sangvine • Rolul dietoterapiei în diferite afectiuni • Proprietatile terapeutice ale gelului de Aloe vera • Produse gemoterapeutice

Despre Autor

Violeta Biro (n. 1941, Cernauti), absolventa a Facultatii de Chimie Industriala din Iasi; activitate stiintifica de cercetare in cadrul societatii Terom (Iasi) si la Institutul de Chimie din Cluj-Napoca. A publicat: Dispersia controlata a produselor biologic active (1997); Aromaterapia (1999). La Editura Polirom au mai aparut: Terapii alternative. Aromaterapia, magia parfumului, cromoterapia si meloterapia (2002), Dietoterapia, aloeterapia, gemoterapia. Terapii alternative (2004) si Automasajul, hidroterapia si zooterapia. Terapii alternative (2006). In prezent sustine un ciclu de conferinte in cadrul Universitatii Populare din Cluj-Napoca pe domeniul terapiilor alternative.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Polirom
Apariția: 2004
ISBN: 973-681-547-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri