Dieta Montignac pentru femei

Dieta Montignac pentru femei

Preț de Listă: 124,00 MDL

Preț: 99,00 MDL

Economisești: 25,00 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Graţie dietei sale de succes, Michel Montignac s-a impus ca iniţiator al unei noi abordări în domeniul regimurilor de slăbit. Lucrarea de faţă se adresează îndeosebi femeilor, care sunt, de ce să nu o recunoaştem, şi cele mai preocupate de aspectul lor fizic.

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, nu trebuie să ne supunem organismul unor cure drastice şi deloc eficiente à la longue, ci să ne reconsiderăm în mod fundamental obiceiurile alimentare.

Cele două faze ale regimului Montignac (Faza I, centrată pe pierderea intensivă a kilogramelor în plus, şi Faza a II-a, de menţinere a greutăţii) sunt adaptate în funcţie de categoria de vârstă a femeii, de la adolescenţă, trecând prin perioada de maternitate, menopauză şi până la vârsta a treia, deoarece nevoile nutritive ale organismului se schimbă  dramatic de la o etapă existenţială la alta.

Scopul metodei Montignac nu se limitează însă la simpla scădere în greutate, ci ia în considerare şi aspectul deosebit de important al prevenirii anumitor probleme de sănătate: boli cardiace, gastrice, endocrine, carenţele de vitamine şi minerale, afecţiuni psihice din categoria tulburărilor alimentare (anorexia şi bulimia) etc.

Adaptată perfect nevoilor nutritive ale organismului feminin, lucrarea de faţă este însă centrată pe acelaşi principiu fundamental care a făcut din dieta Montignac unul dintre cele mai renumite şi eficiente regimuri de slăbit, şi anume că nu ne îngrăşăm pentru că mâncăm mult, ci pentru că facem alegeri alimentare greşite.

Despre Autor

Michel Montignac, celebru specialist în nutriţie, este autorul conceptului de indice glicemic şi creatorul revoluţionarei diete care îi poartă numele. Cărţile lui au fost traduse în 25 de limbi şi publicate în 42 de ţări, în peste 16 milioane de exemplare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: La méthode Montignac illustrée pour les femmes
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 255
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-637-5
Dimensiuni: 12 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri