Dieta de Detoxifiere de 14 zile. 90 de Reţete pentru Slăbire, Sănătate şi Întinerire

Dieta de Detoxifiere de 14 zile. 90 de Reţete pentru Slăbire, Sănătate şi Întinerire
209,00 MDL (48,93 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Te simți mereu obosit?

Ai părul tern și lipsit de strălucire?

Răcești des și suferi de alte afecțiuni minore?

Tânjești după dulciuri?

Dacă da, atunci s−ar putea să suferi de supra−încărcare cu toxine. Toxinele te bombardează zilnic – atât cele produse în mod natural în organism, cât și cele pătrunse în corp din mediul înconjurător, din alimentele, băuturile și medicamentele pe care le consumi, din produsele cosmetice și de uz casnic pe care le folosești. Iar sănătatea ta are de suferit. 

Cartea propune un program de detoxifiere ce poate fi urmat timp de o săptămână sau două și, în plus, sfaturi cu privire la alimentele pe care să le incluzi și la cele pe care să le excluzi din dietă, exerciții pentru corp și minte, terapii complementare și o planificare zilnică a meselor, cu rețete delicioase, de la supe și pește la smoothies și deserturi savuroase, toate pline de nutrienți și cu proprietăți de detoxifiere.

Programul îți va îmbunătăți digestia, te va ajuta să slăbești, îți va stimula sistemul imunitar și chiar va reduce celulita.

 

Despre Autor


 

Maggie Pannell este o scriitoare experimentată în ceea ce privește alimentele și nutriția, având un mare interes pentru o alimentație sănătoasa. A scris și a editat numeroase cărți pe acest subiect.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-606-741-396-0
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri