Dieta cu Încărcătură Glicemică Scăzută

Dieta cu Încărcătură Glicemică Scăzută
269,00 MDL (60,31 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Urmând dieta recomandată de Holford vă veţi învinge poftele, vă veţi bucura de mese delicioase, veţi putea alege dintr-o mare varietate de alimente energizante. Această dietă este sigură şi uşor de urmat, incluzând un plan nutriţional cu suplimente pentru a vă spori energia şi a vă scădea apetitul.

Cartea este structurată în cinci părţi.

Partea întâi cuprinde descrierea în linii generale a dietei Holford, arătându-se că este fundamentată ştiinţific, este sigură şi uşor de urmat, pentru ca dumneavoastră să scădeţi în greutate, să aveţi o piele sănătoasă, o dispoziţie şi o concentraţie mai bune.

În partea a doua se explică cele cinci chei principale ale dietei Holford, care se aplică atât la copii, cât şi la adulţi, şi cum să deosebiţi dumneavoastră alimentele bune de cele interzise.

Partea a treia vă spune exact ce aveţi nevoie pentru a urma dieta Holford, răspunzând la întrebările pe care le-aţi putea pune dvs.

În partea a patra veţi găsi reţete şi meniuri recomandate de Patrick Holford, iar în partea a cincea veţi descoperi beneficiile ascunse ale dietei Holford

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 424
Editura: Allfa
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-571-652-3

Pareri