Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente în 40 de rețete

Dieta antiîmbătrânire. Cele mai bune alimente în 40 de rețete

Preț de Listă: 83,00 MDL

Preț: 74,70 MDL

Economisești: 8,30 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Ati trecut de 40 de ani si v-ati dori sa opriti cumva acele ceasornicului sau chiar sa le dati înapoi? Sunteti motivati? Atunci cartea de fata, dedicata alimentatiei antiimbatranire, vi se adreseaza. Ce putem face împotriva îmbatrânirii? În general, raspunsul este "Nu mare lucru". Ei bine, sa nu ne grabim, fiindca aventura împotriva îmbatrânirii este abia la început de drum, deoarece, cu ajutorul nutritiei, a avut Ioc o adevarata revolutie.

Strategia propusa, plina de o savuroasa vitalitate, este destinata prevenirii efectelor îmbatrânirii, fiindca studiile cercetarile subliniaza faptul ca o nutritie corecta poate asigura organismului niste ani superbi. Modul de alimentatie influenteaza energia, vitalitatea si calitatea vietii. Si aceasta epoca, a unei industrializari alimentare feroce, este important sa fii singurul care decide cu ce anume se hraneste.

De asemenea, veti descoperi tactici esentiale pentru alimentatia ideala, recomandari inedite, veti afla ce anume sa evitati si ce înseamna depoluarea alimentara, care sunt secretele fierberii nontoxice, acizii grasi indispensabili si cum reduceti treptat numarul de calorii consumate.

Si placerea cea mai mare? Ei bine, este aceea de a intra bucatarie, înarmati cu 40 de retete antiimbatranire seducatoare si simple, care previn efectele radicalilor liberi. De asemenea, în aceasta abordare echilibrata împotriva îmbatrânirii, veti afla ca mâncatul sanatos este antidotul facultativa.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 157
Apariția: 2017
ISBN: 9786068545257
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri