Didactica Specialităților Agricole

Mai multe poze

Didactica Specialităților Agricole
123,00 MDL (30,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Transformarile actuale determinate de procesele de globalizare si de integrare euroatlantica a tarii noastre pun tot mai acut problema modernizarii agriculturii, dezvoltarii rurale si protectiei mediului, ceea ce necesita o formare si organizare atenta, continua si eficienta in procesul de implementare a stiintelor agricole in sfera productiei si a vietii rurale.

In acest sens, lucrarea pune la dispozitia tuturor celor interesati (profesori si maistri instructori din scolile agricole, formatori din domeniul educatiei agricole, mentori din scolile agricole etc.) instrumentele de actiune si caile practice de formare profesionala. In plus, pe baza unor scheme verificate in procese similare din Uniunea Europeana, autorul prezinta o serie de tehnici de elaborare si desfasurare a diferite programe formative pentru adultii din mediul rural.

Cuprins: Mijloace de optimizare a procesului de invatamint agricol • Organizarea procesului de invatamint agricol • Proiecte didactice folosite in invatamintul agricol • Formarea formatorilor pentru educatia adultilor din mediul rural • Mentor si mentorat in invatamintul agricol

Despre Autor

Nicolae I. Cerchez este profesor doctor, metodician la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi.

A fost 30 de ani profesor de specialitate in invatamintul liceal agricol si inspector general scolar adjunct.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-681-891-8
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri