Didactica Psihologiei. Perspective Teoretice și Metodice

Mai multe poze

Didactica Psihologiei. Perspective Teoretice și Metodice
202,00 MDL (50,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Deosebit de utila profesorilor de psihologie, cartea ofera cadrul teoretic si metodic in care poate functiona eficient procesul educational. Cei doi actori ai acestuia, profesorul si elevul, sint astfel in masura sa-si finalizeze demersul educativ prin intermediul unor scopuri si obiective comune.

Autoarea ii defineste in termenii psihologiei moderne, disciplina care suscita un interes din ce in ce mai mare in rindul tinerilor si al publicului cit mai larg.

Cuprins: Limbajul psihologic si dificultatile receptarii lui • Strategii discursive utilizate in predarea psihologiei • Problematica obiectivelor educationale • Proiectarea activitatii didactice • Evaluarea performantelor scolare

Despre Autor

Dorina Salavastru, conferentiar universitar doctor la Catedra de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Al.I. Cuza”, Iasi, si prodecan al aceleiasi facultati. Sustine cursuri de psihologia educatiei, psihologia invatarii, didactica psihologiei, tehnici de expresie si dezvoltare personala. Este autoarea volumului Logica naturala si aplicatiile ei in cimpul educational (Editura Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1998).

La Editura Polirom a mai publicat: Psihologie. Manual pentru clasa a X-a (coautor, editia I, 2000; editia a II-a, 2005), Didactica psihologiei. Perspective teoretice si metodice (editia I, 1999; editia a II-a, 2006), Psihologia educatiei (2004), Psihopedagogie pentru examenele de definitivare si grade didactice (coautor, editia a II-a, 2008; editia a III-a, 2009).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0496-1
Dimensiuni: 16 x 23,5cm
Greutatea: 0.3000

Pareri