Dicţionarul Societăţilor Secrete

Dicţionarul Societăţilor Secrete
29,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cine nu a auzit de francmasonerie, cavalerii templieri, Biserica Scientologică sau Opus Dei? Sunt doar câteva dintre nenumăratele societăţi secrete care au existat de-a lungul timpului. Deşi multe dintre ele sunt rodul fanteziei colective, există şi grupuri absolut reale, unele având ca scop influenţarea destinului umanităţii.

Printre acestea se numără Comisia Trilaterală, Grupul Bilderberg sau Comisia pentru Relaţii Externe, ca să dăm doar câteva exemple notorii.

Cartea de faţă este un dicţionar enciclopedic al societăţilor secrete care au funcţionat sau mai funcţionează încă. De la societăţi laice, cum ar fi Grupul Bilderberg până la ordine de călugări-cavaleri, precum cavalerii de Malta, sau chiar la religii ca Santeria ori voodoo, toate au parte de aceeaşi privire scrutătoare,care încearcă să înţeleagă cum au apărut ele şi, mai cu seamă, cum au supravieţuit secolelor şi persecuţiilor.

Autorul nu este un adept al teoriilor conspiraţioniste. Dimpotrivă, prezentarea pe care o face chiar şi unor grupuri controversate dă dovadă de obiectivitate.

Despre Autor

Michael Benson este autorul a 38 de cărţi, inclusiv biografii ale unor celebrităţi: Ronald Reagan, Muhammad Ali, Malcolm X. A mai scris, printre altele, The Encyclopedia of the Kennedy Assassination,The U.S.Marine Corps,Beyond: A Solar SystemVoyage.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: 27.09.2010
ISBN: 978-973-675-930-7
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri