Dicționar român-rus, rus-român [Copertă tare]

Dicționar român-rus, rus-român [Copertă tare]
99,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Dicționarului

”Scopul esenţial al Dicţionarului este să satisfacă necesităţile acelora care, studiind şi folosind în mod curent limbile română şi rusă, sunt obligaţi să se exprime corect şi exact, obţinând, în acelaşi timp, informaţii noi asupra vocabularului acestor limbi.

în mod special trebuie să subliniem că dicţionarul dat este o lucrare utilă, în primul rând, prin selectarea riguroasă atât a celor mai uzuale cuvinte folosite de elevi, cât şi a unui număr impunător de neologisme de strictă actualitate, puse în circulaţie, mai ales, în legătură cu reforma învăţământului în Republica Moldova, cu schimbarea grilei de valori a învăţământului gimnazial-liceal.

Deşi intenţionăm ca prin intermediul acestui dicţionar să venim în ajutor, mai întâi de toate, elevilor de liceu, celor din şcolile generale, avem certitudinea că el va fi căutat, în egală măsură, şi de studenţi, de cadrele didactice, de un public cât mai larg de cititori, servindu-le atât ca o sursă de informare şi instruire, cât şi, mai ales, drept un instrument permanent de lucru, uşor de consultat.” - Autorii

Despre Autori

Ana Vulpe (n. la 18 noiembrie 1954, c. Tătărești, r. Cahul, Republica Moldova) este doctor în filologie, specialitatea Limba română, cercetătăro științific superior la Institutul de Lingvistică al Academiei de Științe a Moldovei, conferențiar universitar la Universitatea Liberă Internațională din Moldova.

Ion Zaporojan (n. 1932) este doctor în filologie, cercetător științific coordonator la Academia de Științe a Moldovei.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 716
Editura: Știința
Apariția: 2010
ISBN: 978-9975-67-652-6
Dimensiuni: 13 x 19,50 cm
Greutatea: 0.5600

Pareri