Dicționar Modern Român-Francez. Le Parcours du Combattant. DMRF

Dicționar Modern Român-Francez. Le Parcours du Combattant. DMRF
198,00 MDL (44,39 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Le parcours du combattant un nou jalon pe itinerariul insusirii limbii franceze vii, moderne, in continua evolutie!

Aristita Negreanu este un reputat cadru didactic universitar, specialista in semantica, pasionata de problemele traducerii si autoare a unui numar consistent de manuale pentru clasele a VIII, a IX-a sau a X-a, culegeri de exercitii pentru invatamantul liceal si admiterea in invatamantul superior; exercitii cu expresii idiomatice, si dictionare de specialitate (Dictionar de expresii roman-francez. DICEX 2000.

Le parcours du combattant, Ca va votre francais? / Cum stati cu franceza? Le parcours du combattant / Metoda de franceza pentru nivel mediu) sau traduceri din literatura franceza (Un Rolls Royce in gradina cu buruieni / Francoise Sagan, Ingerul destinului / Dominique Fernandez si laureata, in anul 1997, a titlului de Chevalier dans l'Ordre des Palmes Academique, acordat de Ministerul Educatiei Nationale din Franta pentru serviciile aduse culturii franceze.

„Confruntarea a doua limbi nu este atat de usoara pe cat se pare la prima vedere, cand iti inchipui ca, odata in posesia unor cunostinte de lexic, a unui dictionar (oricat de bun ar fi el) si a cunostintelor tale de gramatica, poti rezolva situatia, si afirm cele de mai sus nu ca sa va descurajez, ci ca sa va pun in garda. Ce este de facut? Pentru a va asigura cat mai multe sanse de reusita, aveti in primul rand in vedere contextul, nu cuvantul. [Caci] selectia lexicului difera in functie de spiritul fiecarei limbi.“ -- Aristita Negreanu

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 458
Editura: Edu
Apariția: Iulie 2007
ISBN: 973-684-538-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri