Dicționar Medical de Buzunar German-Român/Român-German

Mai multe poze

Dicționar Medical de Buzunar German-Român/Român-German
303,00 MDL (63,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Editia a II-a

Dictionarul contine principalii termeni utilizati in examenele clinice, intocmirea foilor de observatie si administratia spitaliceasca, reprezentind un instrument util pentru medicii si asistentele care doresc sa profeseze in Germania, precum si pentru studentii care intentioneaza sa se specializeze sau sa efectueze stagii in aceasta tara.

De asemenea, poate fi folosit cu succes in traducerea si redactarea articolelor de specialitate, intrucit ofera atit sinonime, cit si expresii echivalente pentru termenii ce nu au un corespondent perfect in limba romana.

Despre Autor 

Hans Neumann este lector dr. la Catedra de germanistica din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. A urmat cursuri de specializare la universitatile din Konstanz si Viena.

La Editura Polirom a mai publicat Ghid de conversatie roman-german (ed. I, 2001; ed. a II-a, 2008), Dictionar de buzunar german-roman/roman-german (2009, in colaborare) si Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german (ed. I, 2010; ed. a II-a, 2012); a tradus de asemenea volumul Psihologia sociala moderna, semnat de Serge Moscovici si Ivana Markova.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2010
ISBN: 978-973-46-2580-2
Dimensiuni: 11,5 x 16,5 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: