Dicționar Japonez-Român de Gakushu Kanji

Mai multe poze

Dicționar Japonez-Român de Gakushu Kanji
450,00 MDL (112,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prima lucrare de acest gen din Romania, dictionarul cuprinde cele 1006 kanji de baza care se invata in scoala elementara japoneza, fiind un instrument eficient pentru studiul limbii japoneze.

Este conceput in primul rind pentru a clarifica sensul fundamental al caracterelor, dar mentioneaza si nuantele, subtilitatile si semnificatiile lor particulare, oferind astfel o imagine unitara asupra sensului acestor caractere. Pentru indexare s-a utilizat metoda SKIP (System of Kanji Indexing with Patterns), creata si brevetata de Jack Halpern. Dictionarul japonez-roman de Gakushu Kanji poate fi utilizat atit de studenti si profesori, cit si de autodidacti.

Despre Autor

Neculai Amalinei (n. 1951), inginer, traducator, redactor, editor executiv si director de publicatie, preocupat de inginerie lingvistica si cultura japoneza. Este editor executiv al lucrarii Kanji in 60 de texte, publicata de Editura Business Print cu asistenta financiara oferita de Japan Foundation, Urawa, Japonia.

La Editura Polirom a publicat manualul practic Limba japoneza. Simplu si eficient, traducerea si comentariile la Cartea celor cinci cercuri – Gorin no Sho de Miyamoto Musashi, Cursul practic de Karate Do si Dictionarul japonez-roman de Gakushu Kanji (in colaborare cu Jack Halpern). Presedinte al asociatiei Centrul de Studii Japoneze Shogun din Iasi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 1088
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1218-5
Dimensiuni: 13 x 19 cm
Greutatea: 1.0880

Pareri