Dicționar European de Conversație

Dicționar European de Conversație
193,00 MDL (38,79 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un instrument absolut necesar intr-un tot european! Dictionarul european de conversatie reprezinta o punte esentiala de comunicare pentru zecile de mii de oameni care calatoresc prin Europa in fiecare an.

Contine 350 de fraze uzuale, fiecare tradusa din romana in cele 11 limbi cel mai frecvent vorbite in Europa (bulgara, ceha, franceza, germana, greaca, italiana, maghiara, poloneza, portugheza, spaniola, turca), cu transcriere fonetica, pentru a facilita pronuntarea. Sunt selectate expresii din aproape toate aspectele unei calatorii, cum ar fi cazarea, mancarea, folosirea transportului in comun, schimbul monetar, interactiunea cu alti oameni, rezolvarea unei situatii de urgenta etc. Au fost preferate variantele oficiale, politicoase, pentru a nu provoca neintelegeri sau ofense.

Fiecare capitol este impartit in sectiuni tematice, fiecare avand subcapitole de referinta. Fiecare capitol incepe cu o introducere privind limba si detalii practice despre tara sau tarile in care se vorbeste limba respectiva; de asemenea, se fac si unele referiri tehnice privind gramatica sau pronuntia. Orice incercare de a vorbi in limba acestor tari este extrem de apreciata de localnici si acest ghid de conversatie incearca sa va imbogateasca experienta calatoriei si sa va ajute in problemele de zi cu zi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 366
Editura: Semne
Apariția: Noiembrie 2008
ISBN: 978-973-724-122-1
Dimensiuni: 11 x 15 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: