Dicționar englez-român, român-englez

Dicționar englez-român, român-englez
68,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Dicţionarul de faţă iese din cadrul dicţionarelor de serie medie, fiind unul de proporţii relativ mari, întrucât cuprinde mai bine de 55.000 de cu-vinte-titluri, îmbinări stabile şi expresii. Acestea reprezintă, în primul rând, marea majoritate a lexicului general, dar şi o serie de termeni cu o largă circulaţie, neologisme, unele regionalisme, arhaisme, în măsura în care .icestea sunt utilizate în operele marilor scriitori.

Dicţionarul este util atât începătorilor, cât şi celor cu un nivel mediu şi avansat de cunoaştere a limbii engleze. În mod special trebuie să subliniem caracterul practic al lucrării, asigurat de includerea, în cele mai dese cazuri, nu doar a unui echivalent, ci a unui şir de traduceri adecvate, precum şi a unor exemple concrete privind utilizarea cuvântului sau sensului respectiv. în felul acesta, cititorul poate şi are de unde alege varianta optimă.

În limba engleză, după cum se ştie, sunt foarte multe verbe care, fiind utilizate cu anumite prepoziţii, îşi schimbă radical sensul. Anume din aceşti' considerente, în lucrarea de faţă aceste cazuri de utilizare a prepoziţiilor •.unt, în bună parte, înregistrate.

Alcătuitorii acestui dicţionar au o experienţă bogată ca pedagogi, autori de manuale şi de alte ediţii în limba engleză, ca interpreţi şi traducători de filme artistice din limba engleză în limba română. Aceasta le-a fost de un real folos în procesul de elaborare a dicţionarului.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 760
Editura: Biblion
Apariția: 2008
ISBN: 978-9975-9773-4-0
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri