Dicționar englez-român, român-englez [Copertă tare]

Dicționar englez-român, român-englez [Copertă tare]
99,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Dicționarului

Ediţia include un minighid de conversaţie, constituind un instrument veritabil de lucru în principal al elevilor, dar şi al publicului larg.

”Prezentul volum este o variantă revizuită şi îmbunătăţită a ediţiei 1997 a dicţionarului nostru englez-rornân, român-englez, lucrare redactată la cererea Editurii "Ştiinţa" din Chişinău. Dicţionarul a fost conceput ca un cuprinzător repertoriu lexical, însumând în cele două părţi ale sale aproximativ 26 000 de cuvinte în formele lor literare, populare, regionale sau de argou.

După cum afirmam în prefaţa primei ediţii, destinatarii acestui dicţionar bilingv sunt toţi acei care, învăţând şi folosind în mod curent limbile română şi engleză, au nevoie de informaţii şi de lămuriri noi în legătură cu vocabularul acestora, cu pronunţarea uzuală a limbii engleze, indiscutabil, limba prioritară a lumii contemporane.

Autorii şi coordonatorul lucrării, profesori ai Universităţii sau ai colegiilor clujene (Emilia Plăcintar asumându-şi în principal alcătuirea dicţionarului englez-român, dicţionarul român-englez revenindu-i profesorului dr. Mircea Bertea), îşi exprimă convingerea utilităţii acestei lucrări destinate în principal elevilor şi studenţilor, dar şi publicului larg, rămânând în continuare recunoscători acelora ce vor veni cu sugestii şi propuneri pentru eventuale ediţii viitoare.” - Autorul

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 712
Editura: Știința
Apariția: 2010
ISBN: 978-9975-67-734-9
Dimensiuni: 13 x 19,50 cm
Greutatea: 0.5520

Pareri