Dicționar Român-Englez de Expresii și Locuțiuni

Mai multe poze

Dicționar Român-Englez de Expresii și Locuțiuni
442,00 MDL (110,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dictionarul contine peste 15.000 de cuvinte-titlu, carora le sint subordonate numeroase locutiuni, proverbe, precum si expresii consacrate de autori sau oameni politici celebri.

Intrucit expresiile sint preluate din toate variantele limbii engleze actuale (britanica, americana, australiana, neozeelandeza, irlandeza, scotiana) si dintr-o paleta larga de domenii - inclusiv din jargoanele profesionale (juridic, economic, medical, tehnic, politic, bancar, informatic), argou si limbajul colocvial-, dictionarul poate fi utilizat cu succes nu doar de catre elevi, studenti si profesori, dar si de catre traducatori si de catre cei ce doresc sa-si insuseasca limba engleza la un nivel avansat.

Despre Autor

Horia Hulban, prof. dr. la Catedra de limba si literatura engleza a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. A publicat manuale de limba engleza pentru copii si adulti, studii de limba si literatura engleza, piese de teatru, articole si recenzii in reviste din Romania, Noua Zeelanda si Statele Unite.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 600
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2012
ISBN: 978-973-46-1875-0
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.8000

Pareri