Dictionar de procedura civila de la A la Z, editia III (LIVRARE: 7 ZILE)

Dictionar de procedura civila de la A la Z, editia III (LIVRARE: 7 ZILE)
991,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Dictionar de procedura civila de la A la Z, editia III, Mircea N. Costin, Ioan Les, Mircea Stefan Minea, Calin M. Costin, Sebastian Spinei 

 

 

Dictionarul de procedura civila, editia a treia, pe care il oferim acum mediilor juridice, aduce o multitudine de noutati, comparativ cu primele sale doua editii, astfel incat el reprezinta, practic, o noua carte, o noua elaborare teoretica fundamentala in domeniu. El sintetizeaza esentialul din textele de lege in vigoare, din lucrarile teoretice mai valoroase ale doctrinei noastre juridice, precum si din solutiile contributive ale jurisprudentei.

 

In cuprinsul lucrarii de fata au fost tratati, pe langa termenii specifici in exclusivitate dreptului procesual civil, si cei mai utilizati termeni dintre aceia imprumutati din materiile in care normele acestuia primesc, direct sau indirect, vocatie de aplicare.

 

Am conceput si elaborat acest dictionar pentru a fi util, in egala masura, juristilor (teoreticieni si practicieni), ca si celorlalte categorii de cititori: celor dintai el urmeaza sa le serveasca drept instrument de lucru, iar acelora din urma ca instrument de cunoastere. Am incercat sa-i asiguram aceasta dubla functionalitate, redactand articolele pe care le cuprinde, in majoritatea cazurilor, ca micromonografii, imprejurare gratie careia el dobandeste, oarecum, caracter de compendiu.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 793
Apariția: 2023
Dimensiuni: 18 x 25 cm

Pareri