Dicționar de Medicină. Ediția a VI-a

Dicționar de Medicină. Ediția a VI-a
194,00 MDL (43,49 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cartile Oxford sunt renumite in intreaga lume pentru calitatea, autoritatea si seriozitatea lor.

Dictionarul ofera intreaga gama de termeni importanti si concepte folosite astazi in medicina. Scris de o echipa de specialisti in medicina, autori de carti medicale, acest dictionar este destinat, in primul rand, celor care lucreaza in profesii paramedicale (farmacisti, fizioterapeuti, logopezi, asistenti sociali etc.).

Este, de asemenea, de nepretuit pentru studentii la Medicina si pentru medici. In acelasi timp, este indispensabil ca ghid medical pentru orice persoana interesata.

• contine aproximativ 11.000 de termeni explicati clar si concis, fara a fi folosite notiuni tehnice inutile;

• sunt definiti atat termeni de anatomie, psihologie si psihiatrie, stomatologie si sanatate publica, biochimie si farmacologie, cat si din specialitatile medicale si chirurgicale principale;

• cuprinde multi termeni noi, care acopera ultimele descoperiri in radiologia diagnostica si radioterapie, endocrinologie, pediatrie si urologie, cat si in alte specialitati medicale.

• de asemenea, au fost incluse multe medicamente noi, iar denumirile lor au fost revizuite pentru a fi in concordanta cu noile directive recomandate de International Non-proprietary Names.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 880
Editura: All
Apariția: Ianuarie 2011
ISBN: 978-973-571-870-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.9500

Pareri