Dicționar de Buzunar German-Român. Român-German

Mai multe poze

Dicționar de Buzunar German-Român. Român-German
303,00 MDL (75,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu aproximativ 30.000 de intrari, dictionarul german-roman/roman-german de buzunar este un instrument util pentru elevi, studenti si profesori, dar si pentru traducatori si autodidacti.

Pe linga cuvinte preluate din vocabularul de baza al limbii germane si utilizate in vorbirea de zi cu zi, au fost incluse numeroase neologisme, termeni din limbajul colocvial, stiintific si tehnic (informatic, juridic, economic, medical etc.), precum si cuvinte ce desemneaza realitati proprii spatiului german.

Despre Autori

Octavian Nicolae este doctor in literatura germana al Universitatii Bucuresti. Lucrari publicate in Germania: Kontrastive Grammatik deutsch-rumänisch (Groos Verlag, Heidelberg), Sprachführer Rumänisch (Langenscheidt, München). La Editura Polirom a publicat Gramatica contrastiva a limbii germane (vol. I, „Vocabularul”, 2000, 2004; vol. II, „Morfologia si sintaxa”, 2001)

Hans Neumann este lector dr. la Catedra de germanistica din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. A urmat cursuri de specializare la universitatile din Konstanz (Germania) si Viena (Austria). La Editura Polirom a mai publicat Ghid de conversatie roman-german (ed. I, 2001; ed. a II-a, 2008) si Dictionar de buzunar german-roman/roman-german (2009, in colaborare); a tradus de asemenea volumul Psihologia sociala moderna, semnat de Serge Moscovici si Ivana Markova.

Ion Lihaciu este lector dr. la Catedra de germanistica din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi. A urmat cursuri de specializare la mai multe universitati din Germania (Konstanz, Berlin, Jena) si Austria (Graz, Viena). A publicat articole in reviste de specialitate si a tradus din Hermann Hesse, Erhard Roy Wiehn, Gottfried Wagner etc.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 600
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-0917-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: